Oululainen huoneisto­remontti

Oululainen kolmiohuoneisto koki varsinaisen muodonmuutoksen, kun remontoimme sen keittiön, lattiat ja listat sekä kylpyhuoneen ja saunan uuteen uskoon. Toteutimme remontin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kohteen suunnittelun taustalla on lämmin sisustustyyli, jossa sen asukas takuulla viihtyy.

Alkukartoituksessa arvioimme remontin laajuuden

Kartoituskäynnillä katsoimme ja arvioimme huoneiston kunnon sekä remontin laajuuden. Tämän jälkeen annoimme asiakkaalle kustannusarvion työstämme. Kohde oli 1990-luvulla rakennettu huoneisto, jonka lattiat oli uusittu 2008 vuoden paikkeilla, mutta kylpyhuoneremonttia ei oltu tehty missään vaiheessa. Kustannusarvion hyväksynnän jälkeen ryhdyimme töihin.

1
2

Kylpyhuoneen remontti kannattaa

Huoneistosta purettiin pois vanhat kuluneet parkettilattiat ja listat sekä kylpyhuoneen vanhat kaakelit ja saunan lauteet. Remontin aikana suojasimme tilat niin, että asiakas pystyi asumaan samaan aikaan asunnossa. Remonttipöly on erittäin hienojakoista ja sitä ajautuu herkästi kodin kaikkiin tiloihin.

Eniten työtä tehtiin kylpyhuoneessa. Kävimme yhdessä asiakkaan kanssa Oulun Pukkilan myymälässä, jossa asiakasta opastettiin laattojen valinnassa. Värimaailmatoiveena asiakkaalla oli lämmin hiekka.

Vanhat laatat saivat väistyä uusien tieltä ja lopputuloksena syntyi henkeäsalpaava spa-osasto!

Jo pienellä remontilla voi saada ihmeitä aikaan

Yhdessä asiakkaan kanssa katsoimme hänelle sopivan lattiamateriaalin. Lattia valittiin K-Rauta Äimänraution valikoimasta. Saimme K-Raudasta hyviä neuvoja lattian valintaan ja sen kestävyydestä. Lattiaksi valittiin: Cellon hybridilattia, Tammi Stockholm.

Lattian lisäksi uusittiin oleskelutiloista ja muualta talosta ikkuna- ja ovilistat. Seinät päätettiin jättää ilman sävytystä, sillä ne oli uusittu vain muutama vuosi aiemmin. Ikkunoiden ja ovilistojen vaihtamisella saatiin heti uutta ilmettä ja asuntoon hieman modernimpaa vivahdetta.

Keittiön uusimisen voi tehdä monella tapaa

Suuria muutoksia ei aina tarvita. Keittiö oli uusittu vuonna 2010, joten sille tehtiin vain kevyt ehostus. Ovien vetimet vaihdettiin uusiin. Lisäksi keittiön välitilan laatoituksella saatiin keittiölle yhteneväinen ilme kodin muiden tilojen kanssa. Myös työtaso vaihdettiin uuteen, puiseen tasoon.

Keittiön uusimisen voi tehdä monella tavalla. Tässä versiossa tehtiin pieni ehostus, mutta teemme kyllä suuremmatkin remontit ja kalusteasennukset mielellämme.

1
2
1
2
3

Palaute asiakkaalta huoneistoremontista

“Olen ollut tosi tyytyväinen Raksa-Pekan työn jälkeen. Hän toteutti minulle kylpyhuoneremontin 90-luvun kylpyhuoneesta moderniin versioon. Työn jälki on huolellista. Pekka huomioi hyvin asiakkaan toiveet sekä on ystävällinen ja luotettava. Suosittelen lämpimästi.” -Tarja, kouluttaja

Kuvagalleria